Zoeken naar kookwinkel maastricht

   
 
kookwinkel maastricht
 
Contact en Openingstijden Kookhuis aan de Maes.
Markt 16 18. 6211 CJ Maastricht. telefoon: 043 3500800. Kookhuis aan de Maes kookwinkel Maastricht dinsdag t/m zondag geopend. Om u alle tijd te geven uw kerstinkopen te doen, is uw favoriete kookwinkel extra geopend in de aanloop naar Kerst.
Kookwinkel Maastricht Kom Preuve Kookhuis aan de Maes.
Contact en Openingstijden. Kookhuis aan de Maes kookwinkel Maastricht is gevestigd in het hartje centrum aan de Markt. Alles wat u nodig heeft in de keuken voor het bereiden van de lekkerste en mooiste maaltijden en gerechten vindt u in deze kookwinkel.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
CookCo Kookspullen en culinaire inspiratie voor kookliefhebbers.
Laat je e-mail adres achter en ontvang een bericht als het artikel weer leverbaar is. Naam is een verplicht veld. E-mailadres is een verplicht veld. We hebben je verzoek ontvangen. Je ontvangt een e-mail als het artikel weer op voorraad is.
Sjiek Kookpunt Sjieke Winkel.
Samen lunchen met een lekkere pasta met wintertruffel, een anti pasto of een lekkere panino is mogelijk van Dinsdag t/m Zaterdag. Dineren is mogelijk op Vrijdag en Zaterdagavond. Groepen kunnen we ontvangen van 10-40 personen en verwennen in onze gewelvenkelder aan lange tafels in overleg. Graag tot ziens op de Hoogbrugstraat 15 in Wyck, Maastricht!
Kookwinkel Kookhuis aan de Maes Maastricht.
Kookhuis aan de Maes. Kookhuis aan de Maes kookwinkel in Maastricht. Kookhuis aan de Maes in Maastricht is de jongste toevoeging aan de International Home of Cooking familie. Midden op de Markt in Maastricht vind je alles waar je als amateur of professioneel kok blij van wordt.
Welkom Kicken Kookwinkel studio.
Het betere kookgerei voor de echte liefhebber. Nà 105, jaar fijn en gezellig te hebben gewerkt in onze kookwinkel, gaan we er nu mee stoppen! Vanaf heden beginnen wij met de opheffingsuitverkoop en kunt U profiteren van 20% korting op de gehele collectie.
Keukenspullen Kookhuis aan de Maes.
Om hebberig van te worden! Aan de Markt van Maastricht vind je dé grootste kookwinkel, dat het allemaal in huis heeft: Kookhuis aan de Maes. Zo ook de vleesmolen, kroketmaker, snijbonenmolen, aspergeschiler, kreeftenkraker, het oestermes met de beschermende metalen handschoen, pizzaschep, houten roerlepel, pannenlikker, flesopener, lardeernaald en pasta-tang.

Contacteer ons