Meer resultaten voor hanssens catering

   
 
hanssens catering
 
Het begon met grootmoeder Marie-Louise, nu investeert derde. Wevelgem Het Nieuwsblad.
Dat maakte het donderdag bekend bij een bezoek van minister Crevits. In goed vijftig jaar groeide het Gullegemse Hanssens Catering, dat maaltijden levert aan scholen uit tot een grote speler in Belgiƫ. Met vestigingen in Gullegem, Oosterzele en Groot-Bijgaarden boomde.
Hanssens Catering investeert 15 miljoen euro voor nieuwbouw Wevelgem Regio HLN.
Zo zal Hanssens Catering tegen 2019 een nieuwbouw neerpoten van liefst vijftien miljoen euro. We" blijven in Gullegem, weet Arthur Hanssens. Onze" forse investering zal sowieso gepaard gaan met extra jobs" Vorig jaar nog vierde het familiebedrijf zijn viijftigste verjaardag.
Hanssens Catering, Oosterzele Tel: 056435. Bedrijfscatering goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Een recensie schrijven? Lange Ambachtstraat 32, 9860 Oosterzele. 056 43 53 78. Andere interessante bedrijven in de buurt. Traiteur t Klein Duimke. Boomgaardstraat 2, 9880 Aalter. Lodewijk De Raetlaan 58, 8870 Kachtem Izegem.
Hanssens Catering.
Hanssens Catering Gullegem pompt 15 miljoen euro in nieuwe site Economie KW.be.
Dat kondigt het West-Vlaamse bedrijf aan tijdens een bezoek van Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits CDV, die donderdag een kijkje ging nemen in het kader van de methodiek Gezonde" school. Hanssens Catering vierde in 2017 nog zijn vijftigste verjaardag.
Home Hanssens Catering. icon-phone. icon-mail. icon-marker. icon-marker. icon-marker. logo-bl.
Voka Charter voor Duurzaam Ondernemen. De 6 troeven van Hanssens Catering. Net als elk goed menu is ook Hanssens Catering samengesteld uit enkele typerende ingrediƫnten. Zo zijn dagverse en gezonde voeding, duurzaamheid, traditie en innovatie de kernwaarden binnen ons bedrijf.
Hanssens Catering Wevelgem.
Over de gemeente. Main menu omega. Home Hanssens Catering. Koningin Fabiolastraat 130. Tel: 056 43 53 73. Fax: 056 43 53 89. Javascript is required to view this map. Gemeente Wevelgem Vanackerestraat 16 8560 Wevelgem info@wevelgem.be. Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden Privacyverklaring.
Hanssens Catering zet maximaal in op een gezond en evenwichtig voedingspatroon op school Grensnieuws.
Hanssens Catering trekt hierbij resoluut de kaart van een gezond en evenwichtig samengesteld menu tegen een faire prijs en rekening houdend met specifieke behoeftes en wensen. Met onze hoofdvestiging te Gullegem, nabij het hart van de groentenstreek en de REO veiling, is een maximaal gebruik van verse, seizoensgebonden groenten en aardappelen van eigen bodem een uiterst bewuste en voor de hand liggende keuze.

Contacteer ons