Meer resultaten voor feestzaal agathea

   
 
feestzaal agathea
 
Feestzaal Agathea Startpagina Facebook.
Geraspte wortel, bloemkoolroosjes, tomatensla, boontjes, aardappelsla, pasta, cocktailsaus en verse tartaar, 2 broodjes p.p. Feestzaal Agathea heeft de omslagfoto bijgewerkt. Feestzaal Agathea heeft de omslagfoto bijgewerkt. Album Naamloos album. Feestzaal Agathea heeft 65 nieuwe foto's' toegevoegd. Feestzaal Agathea heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Agathea, Landskouter Oosterzele Tel: 092524. Zalen Verhuur goudengids.be.
4 december 2012. Agathea is een zeer deftig en lekker visrestaurant. Je krijgt er ook altijd lekkere hapjes bij je aperitief, heel speciale en mooi gemaakte visgerechtjes. Zeker eens langsgaan en het kabeljauwhaasje op een bedje van groene sparkles vragen!
Agathea Oosterzele Oost-vlaanderen Salino.be.
Van de organisatie tot het snijden van de taart en van de bediening tot de opkuis: u wordt op uw wenken bediend. U ontvangt uw genodigden in een warm ingerichte feestzaal met een strak design en mooie kunstwerken van de Vlaamse grootmeester Roger Raveel.
WijTrouwen.com Zaal Agathea Landskouter.
Zaal Agathea Landskouter. Heeft er al iemand ervaring met feestzaal Agathea te LandskouterMelle-Merelbeke? Wij overwegen om hier ons avondfeest te geven. Reacties: 4 Gelezen: 1635. Om de reacties te lezen of zelf een reactie toe te voegen dient u aangemeld te zijn.
Feestzaal Agathea Archieven landskouter.belandskouter.be.
Op 8 juli was er een trouw in Landskouter, gevolgd door een feest in Agathea. Belle Perez is daar opgetreden en ze genoot backstage duidelijk van het dessertbord van de feestzaal! Belle Perez geniet van het dessertbord van restaurant feestzaal Agathea te Landskouter Oosterzele Repost @realbelleperez.

Contacteer ons