Op zoek naar feestzaal agathea?

   
 
feestzaal agathea
 
Agathea Lekker Oost-Vlaams.
Gepost op november 22, 2018 op 220: pm. Van Nancy Fernandez-Diaz. Feestzaal Agathea, ontmoetingsruimte met bar, salon en zaal, bevindt zich in het hart van Landskouter tegenover de 12 de eeuwse Heilige Agathakerk. Het interieur is gezellig en smaakvol ingericht.
Feestzalen.
Salons Waerboom Groot-Bijgaarden www.waerboom.be. Scala Beveren www.feestzaalscala.be foto's.' Thermae Palace Oostende www.thermaepalace.be. Agathea Feestsalons Landskouter www.agaric-agathea.be. Cortina Wevelgem www.hotel-cortina.be. De Sterre Deinze www.desterre.be. De Zilveren Zwaan Zuienkerke www.dezilverenzwaan.be. Fabriekspand Evenementenhal Roeselare www.fabriekspand.be. Feestsalons t Schuurken Serskamp www.schuurken.be. Feestzaal De Zevensterre Laarne www.zevensterre.be.
Agathea, Landskouter Oosterzele Tel: 092524. Zalen Verhuur goudengids.be.
Agathea 092524910 Bakkerstraat 2. 4 december 2012. Agathea is een zeer deftig en lekker visrestaurant. Je krijgt er ook altijd lekkere hapjes bij je aperitief, heel speciale en mooi gemaakte visgerechtjes. Zeker eens langsgaan en het kabeljauwhaasje op een bedje van groene sparkles vragen!
Agathea Feestsalons Feestzaal Oosterzele Landskouter.
Feestzaal: Agathea Feestsalons Oosterzele Landskouter. De ideale plek voor een huwelijksfeest, babyborrel, doopfeest, communie, lentefeest, jubileum of personeelsfeest. Het enige dat u hoeft te doen, is in de belangstelling staan: wij verzorgen alles voor u. Van de organisatie tot het snijden van de taart en van de bediening tot de opkuis: u wordt op uw wenken bediend.
Feestzaal Agathea Archieven landskouter.belandskouter.be.
Tagarchief: Feestzaal Agathea. Agathea ambassadeur Lekker Oost-Vlaams. Geplaatst op 1 december 2018 door Ulrik De Wachter. Marjolein en Christophe Steurbaut-Vandersteene zijn met feestzaal Agathea uitgeroepen tot ambassadeurs Lekker Oost-Vlaams, een label voor de consument die op zoek is naar lokale, authentieke producten met een verhaal.
WijTrouwen.com Feestzaal Agathea.
Terug naar overzicht. TIP: Klik op het profielicoon van een gebruiker om zijn/haar persoonlijke pagina te openen. Zoveel zalen te vergelijken en op te zoeken. Heeft er al iemand ervaringen met Feestzaal Agathea in Landskouter Gijzenzele? Pls, let me know.:
Comments Watts Productions.
Feestzaal Agathea Startpagina Facebook.
Agathea Landskouter Afhaalgerechten Kerstavond maandag 24 december 2018 Bestellingen kunnen gedaan worden tot dinsdag 18 december 2018 Suggestiemenu met keuze Hapjes: suppl. Schaaltje gerookte eend en mangochutney Glaasje mousse van gerookte forel met appel e. Feestzaal Agathea heeft de omslagfoto bijgewerkt.

Contacteer ons