Zoeken naar feestzaal agathea

   
 
feestzaal agathea
 
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Agathea, Landskouter Oosterzele Tel: 092524. Zalen Verhuur goudengids.be.
4 december 2012. Agathea is een zeer deftig en lekker visrestaurant. Je krijgt er ook altijd lekkere hapjes bij je aperitief, heel speciale en mooi gemaakte visgerechtjes. Zeker eens langsgaan en het kabeljauwhaasje op een bedje van groene sparkles vragen!
Agathea Oosterzele Oost-vlaanderen Salino.be.
U wordt warm ontvangen met een kopje koffie of een drankje. We maken kennis, bekijken samen de feestzaal en bespreken wat we voor u kunnen doen om er voor u een geslaagd feest van te maken. Babyborrel / Doop. Communie / Lentefeest. Eigen catering niet mogelijk. Tuin / Terras. Er is een ruime parking voor 45 wagens aanwezig. Tabel weergave: Aantal personen. Ontvang je graag meer informatie? Vraag hier je offerte aan. Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan favorieten Agathea.
Agathea Oosterzele Onderneemt.
Lekker eten is de essentie bij Agathea. De ideale plek voor een huwelijksfeest, babyborrel, doopfeest, communie, lentefeest, jubileum, personeelsfeest of rouwmaaltijd. Feestzaal: heb geen stress, van organisatie tot opkuis is alles tot in de puntjes voor u. In de feestzaal is er ruimte voor feesten van 25 tot 160 personen.
Agathea Feestsalons Feestzaal Oosterzele Landskouter.
Feestzaal: Agathea Feestsalons Oosterzele Landskouter. De ideale plek voor een huwelijksfeest, babyborrel, doopfeest, communie, lentefeest, jubileum of personeelsfeest. Het enige dat u hoeft te doen, is in de belangstelling staan: wij verzorgen alles voor u. Van de organisatie tot het snijden van de taart en van de bediening tot de opkuis: u wordt op uw wenken bediend.

Contacteer ons