Op zoek naar kookwinkel oss?

   
 
kookwinkel oss
 
Desiré Keukenartikelen Oss.
Een gezellige kookwinkel die sinds 1969 bestaat en een begrip is in Oss en verre omstreken. Door een zeer goed assortiment op het gebied van koken, glaswerk, serviezen, bestekken en vele kadoartikelen zul je bij ons altijd slagen voor jezelf of voor iemand die je iets moois wilt geven.
De Kookwinkel van Brabant Bekijk de webshop!
Gloudemans Koken en Kado. De gezelligste kookwinkel van Brabant is opgericht in 1954, als de winkel van sinkel van Uden. Alles was er te koop en anders zeker te bestellen. Specialisme ten top! De laatste 10 jaar is de winkel langzaam veranderd in een gespecialiseerde serviezen en kookwinkel.
Bien's' Kookwinkel Oss Adres 5342 GD Telefoon.
Huishoudelijke apparaten en artikelen Oss. Bien's' Kookwinkel, Oss. OUDE MOLENSTRAAT 46. 5342 GD Oss. 0412 644266 0412 644266. E-mail naar Bien's' Kookwinkel. Beoordeling schrijven Onjuiste gegevens aangeven Record toevoegen. geactualiseerd meer dan 6 maanden geleden. Bien's' Kookwinkel KvK-nummer. Huishoudelijke Apparaten en Artikelen, Glaswerk, Aardewerk, Porselein.
Kookstijl, de kookwinkel in Nistelrode voor particuliere en zakelijke klanten.
Deze beleving realiseren we door het geven van proeverijen, demonstraties en kookworkshops in de professionele keuken van onze kookwinkel. Kortom, wij zijn er voor iedere kok, van hobby-kok tot chef-kok. 5388 RG Nistelrode. Snel en gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg, en er is voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur! Maandag t/m donderdag 900-1800.: Naast dat we met onze winkel in Nistelrode inspelen op de particuliere sector, richten wij ons ook op de zakelijke sector. Dit doen we in samenwerking met Strijbosch, maar ook met Foodloods Oss. Foodloods Oss is een uniek samenwerkingsverband waarin we samen met de lokale bedrijven Allora Caffè, Euro Meat en Wijn van Cave onze krachten hebben gebundeld en een groothandel voor de horeca ondernemers uit Oss en omstreken hebben opgezet.
Keukenproducten nodig? Kookstijl heeft het!
Ons assortiment keukenproducten bestaat uit potten en pannen, keukenhulpen, tafelgoed, messen, bakgerei, textiel, keukenapparatuur, kookboeken, smaakmakers en al uw spullen en benodigdheden voor de BBQ. Potten en pannen. Buiten koken en BBQ. 5388 RG Nistelrode. Ma t/m do 900-1800.: Food loods oss.
Kookstijl, de kookwinkel in Nistelrode voor iedere kok.
Kookstijl, de kookwinkel voor iedere kok, van hobby-kok tot chef-kok. In onze kookwinkel in Nistelrode bieden wij een breed assortiment aan producten van hoogwaardige kwaliteit én de mogelijkheid om de nieuwste kooktechnieken, smaken, trends en ontwikkelingen op kookgebied zelf te ervaren en te beleven. Je kunt bij ons onder andere terecht voor kookgerei, keukenmachines, kookboeken, de lekkerste ingrediënten en leuke cadeaus. Daarnaast verzorgen wij ook kookworkshops, proeverijen en demonstraties. Bovendien zijn we er ook voor de zakelijke klant. Als onderdeel van horeca groothandel Foodloods Oss, kunnen we samen met lokale bedrijven onze krachten bundelen en voor de unieke kookbeleving zorgen.
Altis Keukens Altis.
2e KERSTDAG GEOPEND. 12.00 17.00 uur. Voor deskundig en eerlijk keukenadvies. Zo beoordelen onze klanten Altis Keukens. Dowload hier onze brochure. Vul uw e-mailadres in en klik op verzenden. 5349 AP Oss. T: 0412 462090. F: 0412 465020. 09.30 17.30 uur.
Kookstijl verhuist naar Strijbosch en Euromeat Dtv Oss Bernheze.
Gepubliceerd: Vrijdag 24 maart 2017 1220.: OSS Kookwinkel Kookstijl opent op 3 april opnieuw de deuren op nieuwe locaties bij Strijbosch in Nistelrode en Euromeat in Oss. De kookwinkel sloot eerder noodgedwongen de deuren aan de Burgwal in Oss. De winkel van Kookstijl gaat verder bij Strijbosch aan de Heescheweg 29 in Nistelrode.

Contacteer ons