Op zoek naar culinair atelier?

   
 
culinair atelier
 
Kookworkshop met Kevin de Backer B23 en Bistro Mature.
Home Culinair nieuws Kookworkshop met Kevin de Backer B23 en Bistro Mature. Kookworkshop met Kevin de Backer B23 en Bistro Mature. november 4, 2017 By Michel Comments are Off. Kevin De Backer is een van meest getalenteerde chefs in Antwerpen.
CREATIEF CULINAIR ATELIER MARIO HOLTZEM MEESTERKOK.
Het" Creatief Culinair Atelier" staat onder leiding van. topchef Mario Holtzem, erelid van. les Jeunes Restaurateurs d'Europe' en Meesterkok. Hij brengt een vernieuwende visie rond seizoensgebonden. gastronomie waarbij de ontwikkeling en de promotie van. een origineel culinair aanbod centraal staat, en de wensen en het.
Kookworkshops Antwerpen Ga op culinaire reis bij Kokerij in Boechout.
Onze kookateliers vind je op het Sint Bavoplein 8 te Boechout, op het Gemeenteplein 15 in Kontich in de Suzanne Spanhovenstraat 2 in Deurne. Op zoek naar een leuke teambuilding activiteit? In ons kookatelier kunnen u en uw collegas zich culinair uitleven en samen een leuke dag beleven!
Culinair Ateljee.
In januari 2002 richtte ik mijn vernieuwend culinair conceptbureau Culinair Ateljee op. Vanuit dit bureau ondersteun en begeleid ik sales en marketingteams van verschillende voedingsbedrijven, zowel nationaal als internationaal. Creativiteit en efficiëntie zijn mijn leidraad en koken is mijn passie.
AGENDA Te Lande Ardooie Te Lande culinair atelier.
Proudly created with Wix.com. Hieronder krijg je een overzicht van de komende lessen die doorgaan in het culinair atelier. Wij zijn ook nog buitenshuis aan de slag: neem eens een kijkje bij on" tour" en misschien ontmoeten we elkaar ergens te lande.
culinair atelier over ontdekking van eetbare planten Au pied du figuier.
Culinair atelier rond de wild eetbare planten. Christine heeft een diploma als natuur gids en ze is zeer gepassioneerd door de wilde, eetbare planten. U kan, samen met haar, een volledige of halve dag spenderen om deze planten te leren kennen.
Exclusieve culinaire catering La Chatelaine.
Home Culinair Château Algemeen Recensies Contact. Welkom bij Creatief Culinair atelier. La Chatelaine is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met het vervaardigen en verzorgen van allerlei vormen van exclusieve catering: of het nu gaat om een buffet, walking dinner, bruiloft, receptie, high tea, om loungen of koken op locatie.
Culinair Atelier Hopscheuten plukken Westhoek.
04/03/2017 om 0930.: Aan agenda toevoegen 04/03/2017 0930: 04/03/2017 0930: Europe/Brussels Culinair Atelier Hopscheuten plukken. Tijdens deze culinaire dag staat zelf doen centraal. Trek je laarzen aan, neem je aardappelmesje in de aanslag en oogst je hopscheuten op het veld.

Contacteer ons